Interesser

Microsoft Corporation 1978 med BillGates
Microsoft Corporation med Bill Gates 1978

Programmering er min helt store interesse ved siden af de ting, jeg ellers laver. Jeg blev ca.  i 1992 til 94 meget interesseret i, hvad det var der kunne få en computer til at adlyde de instruktioner den fik. Derfor begyndte jeg at skille dem ad og se, hvad der var inden i. Jeg begyndte at læse om de tekniske dele, og blev helt god til at reparere og opgradere hardware i computere. Men stadigvæk skulle jeg også forstå, hvorfor maskinen lystrede. Derfor begyndte jeg med at læse om programmering i forskellige sprog. De første programmerings sprog jeg lærte at bruge var i Basic – Qbasic – DOS. Siden han har jeg  arbejdet med Visual Basic – C# – ASP – PHP _ HTML og flere andre, jeg flygtigt har rørt ved.  Jeg har efterhånden fået en del forståelse for koden. Og er nu i gang med at programmere i Visual Basic Net og C#. Jeg har derfor tilsluttet mig flere interessante Internet sider, hvor man kan hente viden om VB. Bl.a., en side der hedder udvikleren, hvor der kan hentes viden om en lang række andre programmeringssprog. Der er også andre links som bl. a. msdn.microsoft.com/VBASIC og msdn.microsoft.com/downloads , hvor der er spændende ting at læse om. Det sidste sted jeg har lært om programmering, er i et firma it kompetence – Her har jeg fået opdateret min viden om HTML – CSS -, og lært at bruge CMS systemet WordPress, som jeg synes er et fantastisk værktøj. Et uddannelsessted med højt kvalificerede undervisere.

Lyngby Boldklubs logo

Jeg er nu stoppet med at spille grand superveteran i Lyngby Boldklub. Det er en sjov og dejlig sport. Samtidig giver det god motion, så fysikken forhåbentlig holder noget længere.  Klubben og holdet har givet mig mange gode kammerater, som jeg har kendt i mange år. Jeg startede omkring 1959 – 60 med at spille som lilleput, men har været stoppet en periode.

Jeg er stadig aktiv i vores gymnastikforening “Motionsklubben af 1945″, hvor jeg er sekretær. Vi er en flok mænd, der mødes hver onsdag i vinterperioden, og gør gymnastik, som er ledet af vores træner Mette.

Jeg har selvfølgelig også andre interesser, dem vil jeg opdatere i nærmeste fremtid.

Mette og Carstens private hjemmeside med tilhørende blok

%d bloggers like this: