Carsten

cwn_1år_web
Carsten 1 år

Jeg er 64 år og gift med Mette 54 år, som er social- og sundhedsassistent. Jeg har to voksne børn Charlotte og Mette af 1. ægteskab. Og så har jeg 6 børnebørn.

Mit liv i korte træk: Jeg er født 1950 den 20. september i Kongens Lyngby, der ligger lidt nord for København. jeg startede på Ulrikkenborgskolen i 1957, og den sluttede jeg som 14 årig, da jeg var skoletræt og ville være håndværker. Jeg kom i lærer hos Gas- og Vandmester Eskild Frederiksen november 1965, og fik mit svendebrev som blikkenslager marts 1970 efter 4½ års læretid. Jeg arbejde i årene frem til 1979 i en del forskellige større VVS firmaer, hovedsaglig beskæftiget på store byggerier. En del af årene som formand for større og mindre bygge sjak. Fra 1979 til 1984 arbejdede jeg i “Åge Jørgensen & Søn”, indtil jeg i 1984 overtog firmaet. Meget spændende, da jeg udførte meget arbejde for slots og ejendomsstyrelsen, med mange arbejder på 5 kongelige slotte, som jeg vedligehold. I 1984 bestod jeg optagelsesprøven til Gas- Vand- og Sanitesmester uddannelsen på Teknologisk Institut i Tåstrup. I 1985 gennemførte jeg så uddannelsen og bestod Gas- Vand- og Sanitetsmestereksamen. I december 1997 afhændede jeg firmaet til en betroet medarbejder, der havde stået i lære hos mig tilbage fra 1984.

MigSelvJeg har altid været meget interesseret i EDB, og startede med at indføre det i min egen virksomhed i 1985. Efter afviklingen af min egen virksomhed, startede jeg som EDB konsunlent hos Lundberg Data, hvor jeg arbejdede med Concorde C5 – XAL og C4 (senere Microsoft C5). Jeg bestod 4 forskellige trin med programmering hos Damgaard Data A/S, og fik certifikat på, at jeg var avanceret XAL (eXtended Aplikation Language) programmør.

Marts 2002 startede jeg på et job som varmemester for et større advokatfirma Cubus Advokaterne. Her passede jeg en stor bebyggelser i Gentofte kaldet “Smakkegårdsbo”.

Marts 2007 startede jeg som den ansvarshavende VVS-installatør i København VVS A/S., som ejes af VVS mester Aage Nielsen. Mine primære opgaver var myndighedsbehandling – projektstyring på kontoret og firmaøkonomi som den ansvarlige bogholder.

September 2008 startede jeg igen i Lundberg Data A/S. Da EDB og programmering jo har min store interesse, er det jo spændende at komme tilbage til det. Desværre kradser krisen, så man var nødt til at skære i mandskabsstyrken hos Lundberg Data, så jeg måtte ud og finde nyt job.

I december 2009 startede jeg så i Grav VVS A/S. som desværre gik konkurs. Jeg fungerede som regnskabschef i Falsing & Grau A/S. indtil december 2013, hvor jeg blev opsagt.

Oktober 2014 startede jeg i Københavns VVS A/S som bogholder og multi kontormedarbejder. Her er jeg endnu og vi er enige om jeg fortsætter, selvom jeg runder de 65 år. Så det er bare supe. :-)

Som sædvanlig foran pc’en.

Carsten Wendel Nielsen

Mette og Carstens private hjemmeside med tilhørende blok

%d bloggers like this: